Az utolsó pillanatokban egyenlített a Mezőkövesd a Mol Fehérvár ellen

A székesfehérvári csapat így továbbra is veretlen.


A Mezőkövesd a 94. percben szerzett góllal 2-2-es döntetlent játszott a vendég MOL Fehérvár FC-vel a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának szombati játéknapján. A fehérváriak a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlenek.


OTP Bank Liga, 6. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-MOL Fehérvár FC 2-2 (1-0)


Mezőkövesd, v.: Bognár
gólszerzők: Nagy D. (39.), Jurina (94.), illetve Nikolics (70.), Heister (81.)
sárga lap: Farkas D. (30.), Jurina (68.), Derekas (75.), illetve Rus (4.), Fiola (23.), Nego (85.)

Mezőkövesd Zsóry FC:

Piscitelli - Farkas D., Kocsis G., Szépe, Katanec - Derekas (Calcan, 85.), Besirovic, Cseri (Madarász, 77.) - Vutov (Chrien, 77.), Drazic, Nagy D. (Jurina, 60.)

MOL Fehérvár FC:

Kovácsik - Fiola, Rus, Lüftner, Heister - Nego, Szendrei, Makarenko, Dárdai (Kojnok, 92.) - Nikolics (Alef, 87.), Kovács I. (Jallow, a szünetben)

Az előzetes várakozásokkal ellentétben az első félidőben jóval kezdeményezőbb volt a Mezőkövesd, amely a játékrész hajrájában Nagy látványos és szép góljával megérdemelten szerzett vezetést.
Nem sokkal a fordulást követően Drazic révén egy kontra után növelhette volna előnyét a hazai csapat, de a csatár - miután a nehezét már megcsinálta - csúnyán fölé lőtt.

A folytatásban a fehérváriak jóval veszélyesebben futballoztak és a válogatott Nikolics szezonbeli első bajnoki találatával egyenlítettek. A 81. percben fordított a Fehérvár a balhátvéd Heister bombájával. A vendéglátók a hajrában nagy erőket mozgósítottak az egyenlítés érdekében, ez Jurina révén a 94. percben sikerült is nekik.

Borítókép: Facebook.com/ Mezőkövesd Zsóry FC 

Videók