A Puskás Akadémia sima győzelmet aratott

Nehezen indult és vereséggel végződött a budafokiaknak a mérkőzés.


A Puskás Akadémia 3-0 arányban legyőzte a vendég Budafokot szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában, ezzel megelőzte a fővárosiakat a tabellán.


OTP Bank Liga, 11. forduló:

Puskás Akadémia FC - Budafoki MTE 3-0 (1-0)

Pancho Aréna, zárt kapuk mögött v.: Pillók

gólszerzők: Knezevic (39.), Mance (58., 72.)
sárga lap: Nagy Zs. (36.), Szolnoki (79.)

PAFC:

Tóth B. - Szolnoki, Spandler, Meissner, Nagy Zs. - Urblík, Plsek - Slagveer (Weslen Júnior 75.), Knezevic, Kiss T. - Mance

BMTE:

Póser - Margitics, Nikolic, Vaszicsku (Khiesz 22.), Kirják - Oláh B., Micsinai - Skribek (Takács R. a szünetben), Kulcsár K. (Zsóri 60.), Ihrig-Farkas (Szabó M. a szünetben) - Kovács D. (Lőrinczy 77.)

A mérkőzés első félórája felcsúti fölényt hozott, a hazaiak több ígéretes lehetőséget alakítottak ki a vendégek kapuja előtt. A felforgatott kezdőcsapattal pályára lépő Budafok az első félidő vége felé mutatott először életjeleket, főként szabadrúgásból, illetve szögletből voltak veszélyesek, mégis hátrányba kerültek egy védelmi hiba után.Fordulást követően cserékkel frissített a Budafok, kevés eredménnyel. A felcsúti gárda Antonio Mance révén két újabb gólt ért el, miközben Luciano Slagveer két nagy helyzetet is elpuskázott, így a hazaiak magabiztos előnnyel várták a hajrát. A vendégek támadtak a szépítő gólért, de nem jártak sikerrel, miközben a Puskás Akadémia további próbálkozásai rendre célt tévesztettek.

 

Borítókép: Facebook/Puskás Akadémia

Videók