A Fradi a Kolozsvár ellen játszik a stadionbúcsúztatón

A Ferencváros együttese a kolozsvári CFR ellen játszik az Albert-stadion búcsúmeccsén, melyre március 24-én, vasárnap kerül majd sor, írja a fradi.hu.


A zöld-fehér klub a fradi.hu-n megjelent közleményben számolt be a búcsúmérkőzés részleteiről: 

"Hosszú tárgyalássorozat végén eldőlt, hogy csapatunk a Kolozsvár (CFR Cluj) ellen vívja meg az Albert Stadion búcsúmeccsét. Klubunk heteken keresztül több csapattal is tárgyalásban állt, azonban a szoros nemzetközi versenynaptár, valamint a stadion bontási munkálatainak megkezdésének közelsége miatt nem volt könnyű feladat olyan klubot találni, amely hagyományait tekintve is méltó egy ilyen kaliberű mérkőzéshez.

A Kolozsvár, valamint a klub magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád végig nyitott, és lelkes volt az egyeztetések során, így klubunk az idei szezonban a Bajnokok Ligájában szereplő CFR -t hívta meg az Albert Stadion búcsúmérkőzésére. Az erdélyi csapat játékereje mellett fontos tényező volt az is, hogy a klub erős magyar kötődéssel rendelkezik. Klubvezetésünk azt is mérlegelte döntése során, hogy a találkozó révén vélhetően több száz határon túli magyar honfitársunkat is meg tudjuk vendégelni a Szentélyben.

Fontos információ, hogy a találkozóval nem csak a Szentélytől búcsúzunk, hanem számtalan legendás Fradi játékostól is!

Érdekesség, hogy a találkozó révén újra hazai pályán köszönthetjük klubunk saját nevelésű játékosát, a Kolozsvár jelenlegi válogatott labdarúgóját, Vass Ádámot.

A búcsúgálára március 24-én, vasárnap 17 órától kerül sor, az állóhelyek 1500, míg az ülőhelyek 2500 forintba kerülnek majd. A jegyeket kedden, 10 órától kezdi el árusítani klubunk. A 2012/2013-as szezonbérletek illetve a 2013-as tavaszi bérletek érvényesek a mérkőzésre.

A Kolozsvár elleni mérkőzésen történő belépéshez nem szükséges szurkolói kártya!"

 

Videók