A Fehérvár meccsét is elhalasztották

Márton Gábor csapata a Kisvárda ellen lépett volna pályára.


A Ferencvárosé után a MOL Fehérvár hétvégi mérkőzését is elhalasztották a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójából.

Az előző kiírásban ezüstérmes, jelenleg listavezető fehérváriak vasárnap 15.45-től Kisvárdán léptek volna pályára, míg a fővárosiak szombati, budafoki találkozóját már korábban január 27-ére halasztották, így hétvégén csupán négy mérkőzést rendeznek az NB I-ben.

Mindkét csapat azért kért halasztást, mert jövő héten a főtáblára kerülésért játszik sorsdöntő mérkőzést nemzetközi porondon: a Ferencváros kedden a norvég Moldét fogadja a Bajnokok Ligájában, míg a Fehérvár csütörtökön a belga Standard Liege vendége lesz az Európa-ligában.

A Kisvárda Master Good-MOL Fehérvár FC összecsapás új időpontját még nem jelölték ki, a vendégek január 27-ére tettek javaslatot, de ezt a hazaiaknak még jóvá kell hagyniuk.
 

Borítókép: Facebook.com/ Kisvárda FC

Sport365.hu - Csak januárban kerül sor a Budafok-Ferencváros találkozóra

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a két klub kérésére elhalasztotta a címvédő Ferencváros szombati, Budafok elleni, idegenbeli mérkőzését az OTP Bank Liga ötödik fordulójából. Az MLSZ Twitter-oldalán jelezte, a találkozót január 27-én 18 órától pótolják majd. Az OTP Bank Liga 5. fordulójában szeptember 26-án 17.00 órára kisorsolt Budafoki MTE-Ferencváros mérkőzést a két klub kérésére az MLSZ Versenybizottsága elhalasztotta.

Videók