A Diósgyőrben folytatja a korábbi Fradi-kedvenc

Hosszú tárgyalássorozat után megállapodott egymással a DVTK és a holland Julian Jenner, így a támadó középpályás újra Magyarországra költözött.


A diósgyőri vezetés már nyáron szerette volna leigazolni a 30 éves labdarúgót, ám akkor nem sikerült a feleknek megállapodni. Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója azonban elmondta, a diósgyőri vezetés nem mondott le Jenner szerződtetéséről, és hosszas munka után most sikerült pontot tenni az ügy végére.

"Már nyáron szerettük volna leigazolni Julian Jennert, akkor ez sajnos nem sikerült, de nem adtuk fel, folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a játékossal és az ügynökével is – olvasható a klub hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n. - A szerződéskötéskor években gondolkodtunk, fél éves kontraktust semmiféleképpen nem szerettünk volna kötni. Azon dolgozunk, hogy folyamatosan építsük a csapatot, azt gondolom, hogy egy ilyen kvalitású játékossal a kombinációs lehetőségeink, a repertoárunk szélesebb lett” – nyilatkozta Árki.

Julian Jenner ferencvárosi szerződésének lejártával visszatért Hollandiába, ahol korábbi klubjánál, a Vitesse utánpótlásánál vállalt munkát, de úgy érezte, még szeretne aktív labdarúgó maradni. Magyarországról több megkeresése is volt, de azokat visszautasította, majd menedzsere jelezte, a Diósgyőr is szeretné megszerezni.

"Hosszú tárgyalássorozat után írtam alá a szerződésemet, nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Georgi Attilának és Árki Gábornak szeretnék köszönetet mondani, akik nagyon sokat dolgoztak a háttérben” – mondta a holland középpályás, aki kiemelte, örül, hogy visszatérhetett Magyarországra.

Videók