Íme az NB1 harmadik fordulójának legszebb góljai - videó

Nagyszerű megoldásokból nem volt hiány.


A ZTE FC-Puskás Akadémia találkozó végeztével lezárult az OTP Bank Liga 3. fordulója, mely parázs összecsapásokat, sok gólt és remek védéseket tartogatott.

A vasárnapi zalaegerszegi vihar miatt a Puskás Akadémia elleni találkozó utolsó 20 percét szerdára halasztották, ez azonban nem zavarta meg a vendégeket és a ráadásban is gólt szereztek. Nemcsak ezen a mérkőzésen potyogtak a gólok, hanem a Paks-Debrecen összecsapáson is, ahol a játékosok hat találattal örvendeztették meg a nézőket. A BL mérkőzésre készülő ferencvárosiak sem pihentek, a Mezőkövesd ellen négyszer rezgették meg a hálót.

AZ MLSZ rangsora alapján ez utóbbi mérkőzésen esett a forduló legszebb gólja is, amit a zöld-fehérek játékosa Franck Boli szerzett. A dobogóra rajta kívül az MTK-s Gheorghe Grozav és DVSC-ben játszó Dzsudzsák Balázs lövése került be.

A kapusok sem tétlenkedtek. A legnagyobb védés az Újpestben játszó Banai Dávid nevéhez fűződik. Szintén remekelt az FTC hálóőre, Dibusz Dénes, és a PAFC kapuját védő Tóth Balázs is.

Borítókép: fradi.hu

Videók