Szöllősi viccelődött Kassairól, mert újabb Real-Bayern lehet

Puskás örökségének gondozója kéréssel fordult az illetékeshez.


Tegnap tartották meg a 10. Puskás-Suzuki kupa sajtótájékoztatóját, természetesen ott volt az eseményen Szöllősi György, a torna egyik ötletgazdája is. Szöllősi elmondta, 10 évvel ezelőtt dr. Mezey György hívta fel telefonon, hogy a Suzuki vezetőinek szeretné bemutatni, mert ők a legnagyobb magyarországi vállalat nevét szeretnék valahogy összekötni a legismertebb magyar ember nevével. Elsőként arra gondoltak, meghívják egy gálameccsre a Real Madrid felnőtt csapatát, de a gárda nem sokkal előtte járt Magyarországon, és voltak negatív utózöngéi a túrának. Éppen ezért abban maradtak, hogy nem egy nagy durranást terveznek, hanem egy olyat, ami minden évben üde színfolt.

 
„Manapság az elitklubok korosztályos csapatait is kiemelkedő pénzért lehet vendégjátékra felkérni, de a Real vezetői az éves tervezéskor előre beírják az U17-es csapatuk programjába a tornát” – mesélte Szöllősi.
 
Az idei megmérettetésen egyébként részt vesz a Bayern München is, és bár a két gárda nem került egy csoportba, könnyen előfordulhat, hogy a helyosztók alkalmával össze kell, hogy mérjék az ereiket.
 
Azt, hogy milyen poént eresztett meg a Nemzeti Sport főszerkesztője, a kattintás után lehet megtudni.

Videók