Újabb szakosztályok adakoznak a Fradinál

Ezúttal az Uzsoki Kórház kap 15 millió forintot.


A labdarúgó szakosztály után ezúttal, a kézilabda, vízilabda, és a jégkorong szakosztály vezetői adakoznak, a koronavírus-veszély ellen küzdő egészségügyi dolgozók munkája előtt. Korábban a labdarúgó szakosztály vezetői ajánlottak fel 15 millió forintot, a Szent László, és a Szent István kórház számára.

A Fradi.hu írását változtatlanul közöljük.

A Ferencvárosi Torna Club elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ellen küzdő valamennyi egészségügyi dolgozó, orvos, nővér, ápoló megfeszített munkája előtt.

Éppen ezért az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlanak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

Az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az NB I-es labdarúgócsapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai március 19-én ugyancsak 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.Borítókép: Fradi.hu

 

 

Videók