Nem kell műteni, de így is hosszú kihagyás vár Kalmárra - Interjú

A válogatott játékos a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzésen szenvedett bokatörést.


Kalmár Zsolt az Uruguay elleni stadionavatón szenvedett súlyos sérülést. A válogatott játékossal társoldalunk, a Felvidék.hu készített interjút.

"Hallottam a pattanást és nagy fájdalmat éreztem. Egyből gondoltam, hogy eltört a bokám" – elevenítette fel az szomorú pillanatokat a futballista, akit hordágyon vittek le a pályáról.

"Amikor az öltözőben levetkőztem, egy kicsit megnyugodtam. A bokám nem lilult be és nem is dagadt meg az alatt a néhány perc alatt. Elkezdtem gondolkodni, hogy lehet szerencsém volt. Aztán kórházba szállítottak, majd ott az orvosok közölték, hogy sajnos törés a diagnózis" – folytatta a DAC csapatkapitánya.Bár sok játékos nem nézi vissza videón a sérülését, Kalmár nem így tett "Megnéztem. Borzasztóan nézett ki a sérülés. Amikor láttam, újra elkezdett fájni a bokám.

Senkinek nem ajánlom, hogy rákeressen a pillanatra az interneten.

"Szerencsére a törés nem volt olyan súlyos, mint például a közelmúltan Andre Gomes esetében, "Bár ez pályafutásom legsúlyosabb sérülése és hosszú kihagyás vár majd rám, jó hír volt, hogy nem kellett megműteni. 

Azt, hogy pontosan mennyi kihagyás vár a játékosra és, hogy miként gyógyul elolvashatják itt.

Borítókép: MTI

 

Videók