Jön az NB1.HU Minifutball Extraliga

Az első forduló sorsolása ma este 18.30.-kor lesz megtartva Csepelen.


Ahogy az az Országos Minifutball Szövetség évzáró bankettjén már elhangzott, Extraliga néven 2024 márciusában új verseny kezdődik a minifutball legjobb csapatai és játékosai számára. 

Az Extraliga elsődleges célja azon klubok versenyeztetése, akik rendszeres résztvevői voltak az elmúlt esztendők országos döntőinek. 

Tekintve, hogy a sorozat végig a minifutball pálya- és játékszabály specifikációit követi, nem csak arról hivatott dönteni, hogy ki nyeri a magyar bajnokságot és ki indulhat a Bajnokok Ligájában, hanem kiemelten segíti a június 1-én kezdődő szarajevói Európa-bajnokság felkészülését. A teljesség igénye nélkül, szinte valamennyi a válogatottnál számításba vett játékos – és csapata – ott lesz a március 15-én rajtoló NB1.HU Minifutball Extraligában!

A csapatok:

Airnergy FC – Budapest

Bandur és Fia KFT – Inárcs

Bauart 2002 KFT – Győr

Chicago – Budapest

Komáromi Kétballábasok – Komárom

MÁV Előre – Székesfehérvár

Minifutball UP U18 - Budapest

National Iron Team – Szigetszentmiklós

Odin Fiai – Budapest

Squadra Anonima – Biatorbágy

Szilasi és Barátai – Budapest

The Private Rooftop – Budapest

A négy állomásból és egy ’nyolcas’ döntőből álló sorozat első állomása március 15-én kerül megrendezésre Csepelen a minifutball válogatott hazai pályájának is számító CSHC létesítményében. Az első forduló sorsolása ma este 18.30.-kor a helyszínen lesz megtartva, melyre – és a sorozat valamennyi állomására – minden érdeklődőt szeretettel várunk!

"Az elmúlt esztendők sikerei - a Final4, melyet az M4Sport közvetített, a Tippmix Minifutball Magyar Kupa és a világbajnoki bronzérem - után Minifutball Extraliga néven új sorozat veszi kezdetét a 2024-es esztendőben. Úgy gondolom 'itt az idő' egy olyan verseny létrehozásának, mely az említett versenyek felett, kvázi kiemelt versenysorozatként biztosít állandó versenyhelyzetet"
- mondta Pinkóczi Tibor, Országos Minifutball Szövetség alelnöke.

Borítókép: minifoci.hu

Videók