Gyermekek mindennapjait tette szebbé a Budafoki MTE

A Budafoki futballcsapat több, mint 300 000 forintot gyűjtött a Családok Átmeneti Otthona számára, egy jótékonysági akció keretein belül.


327 ezer forintot és rengeteg tárgyadományt  gyűjtött össze a Budafoki MTE a szurkolók segítségével a Családok Átmeneti Otthona számára. 

A klub még szeptember 6-án a Futball Éjszakáján kezdett gyűjtést szervezni. A rendezvény résztvevői tombolavásárlással és az adománygyűjtő ládába elhelyezett összeggel támogathatták a rászoruló családokat. A Budafok által elindított akció során a szurkolóknak lehetőségük volt kisebb háztartási eszközök, tartós élelmiszerek és tisztálkodószerek adományozására is. 


Vizi Sándor, a BMTE ügyvezető elnöke (balról) és Bélteky Róbert a BMTE tulajdonosa(jobbról) adta át klub által gyűjtött adományt.

Fotó: Facebook.com/BMTE

A befolyt összeghez a klub vezetői, a szakmai stáb tagjai és a játékosok is hozzájárultak. A gyűjtés szeptember 15-ig tartott, az adományt pedig már át is vehette a Családok Átmeneti Otthonának egyik képviselője. Az átadásra az egyik otthonban élő családot is meghívta a focicsapat, a legapróbbak pedig néhány perc erejéig a pályát is birtokba vehették.


A meghívott család egyik tagja végezte el a kezdőrúgást.

Fotó: Facebook.com/BMTE

A budafoki egyesület a saját oldalán köszönte meg a szurkolók támogatását.

Borítókép: Facebook.com/BMTE

Videók