A szurkolók az elhunyt társaikra emlékeztek

Nyugodjanak békében!


Péntek hajnalban egy verekedéshez riasztották a rendőröket, akik kiérkezve két embert találtak az úttesten fekve, súlyos szúrt sérülésekkel. A két fiatal áldozaton nem tudtak segíteni, már a helyszínen az életüket vesztették.

Az egyik elhunyt 16, míg a másik 21 esztendős volt. Az áldozatok közül Gergely az Újpest/Vízművek szurkolója volt, míg a fiatalabb Laci a REAC-nak drukkolt - ez derült ki a Viola Fidelity közleményéből.

A bűncselekményt egy 18 éves férfi és társai követték el. Az Index információi szerint Cs. Krisztiánt több emberen elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják.

A közösségi oldalakon azóta százával jelennek meg az együttérző posztok, a helyszínen pedig gyertyagyújtással emlékeztek az áldozatokra a szurkolótársak.

További részletek társoldalunk, az nb1.hu cikkében olvashatók: 

Deák téri késelés: elhunyt társaikra emlékeztek a szurkolók - NB1.hu

Forrás: MTI Az nb1.hu-n is olvashattak arról, hogy két embert is halálra késeltek a Deák téren pénteken hajnalban. Az egyik elhunyt 16, míg a másik 21 esztendős volt. Az áldozatok közül Gergely az Újpest/Vízművek szurkolója volt, míg a fiatalabb Laci a REAC-nak drukkolt - ez derült ki a Viola Fidelity közleményéből.

Borítókép: MTI
Forrás: Simon Zoltán és Bíró Ádám

Videók