A Puskás Múzeum hálás a felajánlóknak

Puskás Ferenchez köthető tárgyi emlékek felajánlását várja a Puskás Múzeum


 Puskás Ferenc, a legnagyobb magyar futballista életének teljes bemutatásához a többi között tárgyi emlékek felajánlásait várja november 3-ig az új nemzeti stadionban megnyíló Puskás Múzeum.

Az intézmény MTI-hez szerdán eljuttatott felhívása kiemelte, hogy a múzeum a Puskás Aréna részeként a legnagyobb magyar futballista életét fogja bemutatni.
A múzeum ezért várja azok jelentkezését, akik Puskás Ferenchez, csapattársaihoz, klubjaihoz, játékos és edzői pályafutásához vagy magánéletéhez köthető tárgyi emlékeket bocsájtanának a múzeum rendelkezésére.
Továbbá azokét is, akik olyan történetekkel, személyes emlékekkel bírnak, amelyek ismerete hasznos és fontos lenne Puskás Ferenc teljes életének bemutatásához, illetve a legendás labdarúgó pályafutásának szépségét, életének eredményességét írásos vagy vizuális módon megfogalmazzák.

 

 


Ilyen az új Puskás Aréna kívülről. Itt fogják majd november 15-én a Magyarország-Uruguay találkozót lejátszani


Így néz ki belülről az Új Aréna

Sport365.hu - Így néz ki jelenleg a Puskás Aréna - KÉPGALÉRIA

A Futball Éjszakája rendezvény keretein belül a látogatók betekintést nyerhettek az épülő új nemzeti stadionba. Stábunk is kint járt.

 

A jelentkezők az emlekeim@puskasmuzeum.hu e-mail címen jelentkezhetnek, az általuk felajánlott tárgyak, dokumentumok leírásával, fotójával vagy történetek, írások, vizuális dokumentumok megküldésével - olvasható a felhívásban.
A legfontosabb és legértékesebb dokumentumokat beküldők, felajánlók közül a múzeum szakértői testülete által kiválasztottakat partnerükkel együtt a Puskás Múzeum vendégül látja 2019. november 15-én, a Puskás Aréna nyitómérkőzésén, a Magyarország-Uruguay találkozón.

Photo by Universal/Corbis/VCG via Getty Images

 


Videók