Husztit akarták a válogatottba az Eb előtt!

A Frankfurtban hétről hétre remekül teljesít Huszti Szabolcs, aki elmonda, miért nem tért vissza a válogatottba.


Filipovics Vladan játékosügynök volt Szombathy Pál vendége a Digi Sport Reggeli start című műsorában. Az F-Group menedzseriroda tulajdonosa részletesen beszélt Huszti Szabolcs teljesítményéről. Elmondta, hogy most is van iránta kereslet, és szóba került a magyar válogatott is.

„Amikor Szabi Kínába ment már akkor mondtam, hogy nem ez az utolsó állomás, és van visszaút számára. Voltak más lehetőségei is, de a Frankfurt volt a legkonkrétabb és nagyon akarta őt” – kezdte Filipovics Vladan, majd hozzátette, hogy ha több ilyen játékos lenne Magyarországon, akkor sokkal előrébb tartana a futball.

Beszélt a Dortmund ellen teljesítményéről és arról, hogy még mindig vannak érdeklődők iránta.

„Egy játékosmegfigyelő nem csak egy meccset néz meg, de tény, hogy ha valaki a Bayern München vagy a Dortmund ellen teljesít kimagaslóan, az sokat elárul a tudásáról. Most is vannak érdeklődők iránta, lehet hogy már télen összejön a váltás, de az is benne van, hogy a következő három évet Frankfurtban tölti” – folytatta Filipovics, aki nem tudta megmondani, hogy mennyit érhet Huszti Szabolcs a játékos piacon, mivel már koros labdarúgóról van szó, de a játéktudás euró milliókra rúg.

Végül a magyar válogatottról és az esetleges visszatérésről is ejtett pár mondatot.

„Sajnos kizárt, hogy visszatérjen a válogatottba. Volt egy próbálkozás, kérdezték, hogy leülhetnének-e Szabival, én mondtam, hogy szívesen. Ez az Európa-bajnokság előtt volt, de Szabi megmondta, hogy ő nem fog csak úgy besétálni, miközben a többiek vívták ki az Eb-részvételt.” – zárta a beszélgetést Filipovics Vladan. 

Videók