Hosszú idő után nyilatkozott a magyar sajtónak Huszti Szabolcs

Huszti Szabolcs ismét remek formába lendült! A ballábas játékos góllal és gólpasszal járult hozzá csapata hétvégi sikeréhez.


 

 
 
Az Eintracht Frankfurt a Dortmund elleni sikernek is köszönhetően negyedik helyen áll a Bundesligában Dárdai Pál Herthája mögött, mindössze kevesebb lőtt góljának köszönhetően. A válogatottól már korábban visszavonult Huszti a Nemzeti Sportnak adott interjút, ezt szemlézte az Origo.
 
„Az én életemben már nem oszt nem szoroz, hogy hány cikk jelenik meg rólam. Egyik közösségi oldalon sem vagyok megtalálható. A múltkor nagy nehezen adtam egy interjút, mert rám parancsolt a sajtófőnök, hogy most már muszáj, de kérem, ne vegyék zokon, ha sokáig most önöknek is elérhetetlen leszek" - kezdte a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatát Huszti Szabolcs.
 
„Most még van öt meccsünk az első kör végéig, azaz a bajnokság feléig, de már 24 pontnál járunk, ez tényleg meglepetés. Talán még nagyobb, mint a lipcseiek jó szereplése, hiszen például a mi két és fél milliónkhoz képest ők 50 millió eurót költöttek a szünetben erősítésre, vagyis én feltétlenül az első ötbe vártam a csapatukat" - utalt arra, hogy Gulácsi Péterék nem véletlenül vezetik a német bajnokságot.
 
Arra a kérdésre, hogy miért nem láthattuk az Eb-n a magyar válogatottban, a 33 éves középpályás ezúttal sem adott konkrét választ. 
 
„Már vagy hat éve, hogy úgy döntöttem, befejezem a válogatott pályafutásomat, és ilyen elhatározáson nem változtatok. Ráadásul nem is reális a kérdés egy a 34. évében járó játékoshoz."
 

Videók