Dzsudzsák ha tehetné, hazatérne

Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya beszélt jelenlegi klubjáról és a nyári élményekről is.


A válogatott csapatkapitánya Nemzeti Sportnak nyilatkozott és elmondta, hogy még nem tett le arról, hogy európai topligában szerepeljen, de most annak próbál megfelelni, hogy az al-Vahda kulcsjátékosnak szerződtette.
 
 
 
„Amikor orvosira érkeztem ötvenkét fokot mutatott a hőmérő, szerencsémre a klub vezetői és Javier Aguirre vezetőedző – akinek fontos szerepe volt abban, hogy ideszerződtem – nyugtatott. Most már kijelenthetem, csúcsformában vagyok. Hétről hétre azt nyújtom, amit várnak tőlem” – mondta Dzsudzsák.
 
 
A Hertha nyári érdeklődéséről is faggatták, de azt már eddig is tudtuk, hogy Dárdai Pál szívesen vitte volna a szélsőt, de a Bursaspor anyagi igényeit nem állt szándékukban kielégíteni a berlini klub vezetőinek.
 
 
 
A Manchester United egy kis klub, Agüero pedig bolond volt " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci
 
 
Dzsudzsák elmondása szerint a mai napig gyakran visszanézi az Európa-bajnoki meccseit, pusztán a hangulat miatt és reméli, egyre jobb lesz a magyar foci, a gyönyörű, új stadionokba pedig ő is mindig kilátogat, ha éppen itthon van.
 
 
„Legszívesebben otthon futballoznék. Irigylem néhány korábbi csapattársamat, hollandokat, németeket, oroszokat, akik megtehetik, hogy otthon, a saját környezetükben léphetnek pályára hetente. Nekem ez hiányzik. Szívesen játszanék otthon egyszer” – tett kissé talán meglepő kijelentést a válogatott csapatkapitánya.
 

 

Videók