KÜZDŐSPORTOK

Elszakadt a bicepsze, de így is KO-val nyert a Bronz Bombázó!

A papírformának megfelelően megvédte WBC nehézsúlyú világbajnoki címét Deontay Wilder (37-0, 36 KO), aki szombat éjszaka honfitársával, Chris Arreolával mérte össze az erejét a birminghami gála főmérkőzésén. Ellenfele négy menettel a vége előtt bedobta a törülközőt, így újabb KO-t könyvelhet el Wilder.

Anthony Joshua megint mészárolt

Szombat este, a londoni O2 Arénában első alkalommal tette kockára az áprilisban megszerzett IBF nehézsúlyú világbajnoki címét a veretlen Anthony Joshua. Ellenfele, a szintén veretlen Dominic Breazeale (17-1-0, 15KO) volt.

Fury halasztást kért a Klicsko elleni visszavágóra!

A címvédő Tyson Fury megsérült, ezért elhalasztják az ukrán Volodimir Klicsko ellen július 9-re tervezett mérkőzését, melyet a Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú világbajnoki övéért rendeztek volna meg.

Az egyik legnagyobb bokszszervezet megbünteti a Rióban induló profikat

Az egyik legnagyobb profi ökölvívó világszövetség, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) komoly büntetést helyezett kilátásba azoknak, akik vállalják az indulást a nemzetközi amatőr szövetség (AIBA) által szervezett júliusi olimpiai kvalifikációs viadalon.

Lehet, hogy az év KO-ját mutatta be Lomacsenko - videó

Az amatőrként kétszeres olimpiai bajnok Vaszil Lomacsenko az idei év egyik leglátványosabb kiütését mutatta be szombaton New Yorkban, nagypehelysúlyú címmeccsen. Lomacsenko csak a hetedik profi találkozóját abszolválta, és már a második súlycsoportban lett világbajnok (a WBO-nál), ilyen rövid idő alatt ez még senkinek sem sikerült a sportág történetében.