Nate Diaz a jelenlegi UFC-bajnokokról: elég bénák

Szerinte McGregornak Chandler helyett Gaethje ellen kellene harcolnia.


Nate Diaz szerint Conor McGregornak Justin Gaethje felé kellene fordítania a figyelmét. McGregor várhatóan Michael Chandlerrel csap össze a "The Ultimate Fighter 31" befejezése után, amely keddenként kerül adásba az ESPN-en augusztus 15-ig.

Diaz nem csak azt látja, hogy Chandler kikap McGregortól, de szerinte a meccsre nem is kerül sor.

„Chandler egy kedves srác, de ő fog... nem fog nyerni. Nem hiszem azonban, hogy létrejön a bunyó. Szerinted azok a srácok harcolni fognak? Nincs meccsmegállapodás és csakúgy, mint a 'BMF' övért, senkit sem tudnak szórakoztatni” - mondta Diaz a Mirror Fightingnak adott interjújában.

Miután Gaethje legyőzte Dustin Poiriert és megszerezte a BMF címet a szombati UFC 291 főmérkőzésén, McGregor kifejezte érdeklődését, hogy megmérkőzzön "The Highlight" ellen, és Diaz úgy gondolja, hogy ez az az irány, ahová egykori riválisának mennie kellene.

„Szerintem Conornak és Gaethje-nek meg kellene küzdenie. Valószínűleg az egy izgalmas meccs lenne. Gaethje talán úgy viselkedne, mintha túl menő lenne, vagy ilyesmi - de ez megmutatja, hogy mennyire stréber.”

Diaz nem volt vevő Gaethje és Poirier "BMF" címmérkőzésre, és Gaethje látványos befejezése ellenére sem változtatta meg a véleményét.

„Nem, Gaethje és Poirier stréberek. Semmilyen módon nem illenek bele a leírásba, ami a BMF-övet jelenti. A bajnokok elég bénák most. Ott van (Israel) Adesanya és Jon Jones. Rajtuk kívül nincs senki, akit szórakoztató lenne nézni.”

Borítókép: Getty Images

Videók