Chris Weidman elégedetlen: a testemet teszem kockára, és egy előválogatóra tettek?

„Őszintén szólva ez eléggé tiszteletlen. Nem fogok úgy tenni, mintha nem lenne az."


A korábbi UFC középsúlyú bajnok, Chris Weidman elégedetlen a Brad Tavares elleni meccsének helyével a UFC 292-es kártyán.

Weidman két év kihagyás után tér vissza az Octagonba, miután 2021-ben Uriah Hall ellen borzalmas lábtörést szenvedett. A 39 éves harcos mindig is eltökélt volt, hogy visszatér.

Weidman valószínűleg bekerül a Hírességek Csarnokába, amint visszavonul, és már most legendás karriert tudhat maga mögött. Azonban a visszatérő meccsén a UFC úgy döntött, hogy a prelimekre teszi, aminek az "All American" nem nagyon örül.

„Őszintén szólva ez eléggé tiszteletlen. Nem fogok úgy tenni, mintha nem lenne az. Két évre kiesni egy ilyen sérüléssel, eltörtem a lábam a UFC szőnyegen az első kártyán a COVID óta, az első telt házas arénában Jacksonville-ben. Kockára teszem a testem, és egy előválogatóra tesznek? Ez rossz ötlet. Tudod mit? Valószínűleg a nap végén mindenkinek jót tesz, mert ez egy kis motiváció. Rendben, először így tiszteletlenül viselkednek velem. Azt hiszik, hogy végeztem? Nem, azért vagyok itt, hogy jól teljesítsek” - mondta Weidman az ESPN-nek.

Weidman a veterán társával, Tavares-szel fog megmérkőzni, aki jelenleg kétmeccses vereségsorozaton van túl, de az elmúlt évtizedben kemény és rátermett középsúlyúnak bizonyult. Weidman szintén nem a legjobb sorozatot élte át az utóbbi időben, de szenzációs akaraterővel rendelkezik.

Borítókép: Mike Roach/Zuffa LLC via Getty Images

Videók