Gaethje nem bánta meg, hogy elvállalta a meccset Holloway ellen: „Még nem végeztem”

Gaethje elmondta, hogy nem hagyja, hogy a "mi van, ha" feleméssze.


Justin Gaethje teljes mértékben elfogadja a Max Holloway elleni kiütéses vereségét a UFC 300-on és nem bán semmit így utólag sem.

Bár az összecsapást nagyon várták, sok rajongó és szakértő megkérdőjelezte, hogy Gaethje miért fogadta el a BMF címmeccset Holloway ellen a történelmi kártyán, amikor olyan jó helyzetben volt a UFC könnyűsúlyú címmeccsre Islam Makhachev ellen. Mind Makhachev, mind az edzője, Khabib Nurmagomedov azt mondta az MMA Junkie-nak a Gaethje vs. Holloway mérkőzés lefoglalása után, hogy a párharcnak nincs semmi értelme. Gaethje számára a legrosszabb forgatókönyv szerint játszódott le, mert megverték, majd egy minden idők legnagyobb kiütésének rossz végére került, amikor Holloway padlóra küldte őt, amikor már csak egy másodperc volt hátra a mérkőzésből.

Ennek eredményeképpen Dustin Poirier, akit Gaethje éppen a júliusi UFC 291-en vert meg, június 1-jén a Newarkban megrendezésre kerülő UFC 302-en kihívja Makhachevet az övért, Gaethje pedig most távolabb került egy bajnoki csatától, mint évek óta bármikor.

„Azt hiszem, sokan a helyzetemben nem vállalták volna el a Holloway-meccset. Nem bántam meg semmit. Annyira jól éreztem magam. Ez egy hatalmas történelmi kártya volt a UFC számára, és részese lenni ennek, a legjobb küzdelemnek azon a kártyán, örökké fennmarad. Hatalmas kockázat volt. Elbuktam. Ha gyors győzelmet aratta volna, akkor elválalom a meccset Makhachev ellen. De ilyen a játék” - mondta Gaethje Mathew Riddle-nek az MMA Knockouttól.

A teljes cikkért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók