Adesanya egyáltalán nem volt boldog, Pereira neki is szánta az ünneplést?

Adesanya pontosan tudja, hogy Jamahal Hill mit érezhetett, hiszen személyesen két alkalommal is kiütötte őt Pereira.


Ennyit arról a tanácsról, amit Israel Adesanya adott Jamahal Hillnek a UFC 300 előtt. A soha el nem veszített koronájának visszaszerzésére tett kísérlete előtt Hill annak az egyetlen embernek a bölcsességét kérte ki, aki legyőzte Alex Pereirát a UFC-ben.

Sajnos Hill elfelejtette, hogy 'Poatan' előtte háromszor is átgázolt 'The Last Stylebender'-en. Pereira egy újabb névvel bővítette a slágerlistáját, amikor a UFC 300 főmérkőzésük első menetében egy nagyon csúnya felütéssel elintézte Hillt. Adesanya, aki az első sorban és a középpontban volt az ünnepségen, nem tűnt túlságosan boldognak, amikor látta barátját a padlóra feküdni legnagyobb riválisa jóvoltából.

Adesanya pontosan tudja, hogy Jamahal Hill mit érezhetett, hiszen személyesen két alkalommal is kiütötte őt Pereira, az első alkalom 2017-ben a GLORY Kickboxing zászlaja alatt volt. A "Stylebender" úgy gondolta, hogy azok a napok, amikor "Poatan" szétrúgta a seggét, véget értek, amint a kickboxból az MMA-ba lépett. Öt évvel később a múltjának szelleme megjelent a ketrecben a UFC 281-en, és egy újabb brutális kiütést mért az új-zélandira, ezzel elvéve a UFC középsúlyú koronáját. Adesanya a UFC 287-en törleszteni tudott, amikor a második menetben egy jobbegyenessel megállította Pereirát, és visszaszerezte a középsúlyú övét, ezzel 1-3-ra növelve a brazil bunyós elleni mérlegét.

Pereira a kiütés után, ahogy Hill fölé állt és ünnepelte a győzelmét, Pereira a komikus Khaby Lame jellegzetes mozdulatát hajtotta végre, vállat vonva, mintha azt mondaná, hogy a kiütés nem nagy ügy. Lame jó ismerőse Adesanyának, a páros többször is forgatott együtt közösségi média tartalmakat. Valószínű, hogy a vállrándítással Pereira visszavágott Adesanya meccs előtti jóslatára, miszerint Hill kiüti a brazilt.

Borítókép: Getty Images

Videók