Videón látható, ahogy a UFC bajnok Sean Strickland fegyvert fogott egy férfira az otthona előtt

Strickland úgy vélte, hogy megpróbálták ellopni az autóját.


Drámai videó mutatja azt a pillanatot, amikor a UFC középsúlyú bajnoka, Sean Strickland egy férfit fegyverrel fenyegetett az otthona előtt.

A videó azzal kezdődik, hogy egy férfi két jármű között Strickland kocsifelhajtójára botorkál. Ezután Strickland kisétál a bejárati ajtaján, és fegyverrel a kezében tartja a férfit a kocsifelhajtóján. A következő képkockán egy másik, piros pólós férfi jelenik meg, miközben sziréna fényei villognak. A férfi, aki Strickland kocsifelhajtójára botlott, ezután az utcán sétál, de Strickland odalép hozzá, és a földre löki. Ismét a férfira szegezi a fegyvert, és arra kéri, hogy "üljön le a f*szba".

Nem világos, hogy az incidens mikor történt, de Strickland hétfőn posztolta az otthoni biztonsági kamera felvételét az Instagram-oldalára. A szituáció körülményei nem tisztázottak, de Strickland úgy vélte, hogy megpróbálták ellopni az autóját. Úgy tűnik, nem ez volt a helyzet, mivel a férfi egy biztonsági őr elől menekült, aki egy korábbi állítólagos családon belüli erőszakos incidens után üldözte őt.

„A fickó részegen bántalmazott egy lányt, biztonsági őr meglátta, erre ő beugrott a kocsijába és elhajtott. A biztonságiak követték, a férfi nekiment egy járdaszegélynek, teljesen szétroncsolta a gumiját, egy darabig a felnin hajtott tovább, majd kiugrott és megpróbált elbújni a házamnál. Először azt hittem, hogy ellopja a kocsimat... Letartóztatták.”

A 32 éves Strickland éppen középsúlyú címének első megvédésére készül. A tervek szerint január 20-án a torontói Scotiabank Arénában a UFC 297 főmérkőzésén Dricus Du Plessisszel találkozik.

Borítókép: Getty Images

Videók