Chimaev: Adesanya egy fejőstehén, a UFC nem akarja, hogy kinyírjam azt a fickót

Khamzat Chimaev úgy gondolja, hogy a UFC megvédi tőle Israel Adesanyát.


Khamzat Chimaev nagyon szeretne visszatérni, és úgy tűnik, hogy a korábbi bajnok Kamaru Usman elleni váltósúlyú összecsapásra készül a UFC 294-en, október 22-én Abu Dhabiban.

„Borz" szinte minden top versenyzőt kihívott már - akár 170, akár 185 fontban. Ezek között a nevek között van a UFC középsúlyú bajnok Israel Adesanya is, aki a divíziójának nagy részét kitakarította. Adesanya már megvédte címét olyanok ellen, mint Robert Whittaker, Jared Cannonier és Marvin Vettori, és Chimaev úgy gondolja, hogy ő a legjövedelmezőbb lehetőség számára.

„Israel számára nincs már ott senki, csak én. Szóval, ha a pénzről beszéltél, és megkérdezed a szurkolókat, engem és Israelt akarnak látni. Rossz párosítás vagyok neki. Mindenki tudja, hogy el fogja veszíteni a címet ellenem. Ezért mentik meg azt a fickót” - mondta Chimaev a YouTube-csatornáján.

Chimaev elismeri, hogy Adesanya a cég egyik legnagyobb sztárja és húzóembere, ezért úgy gondolja, hogy a UFC nem kockáztatja meg, hogy kettejüket összeeresszék.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók