Tyson Fury bevallotta, "szomorú", hogy a bokszikonja ellene fordult

A Sky Sportsnak adott interjújában Fury azt állította, hogy "szomorú", hogy a róla elnevezett férfi ellene fordult, és azt edzi, aki megpróbálja legyőzni őt.


A WBC nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury megosztotta gondolatait arról, hogy Mike Tyson edzi közelgő ellenfelét, Francis Ngannou-t a jövő hónapban megrendezésre kerülő 'Battle of the Baddest' előtt, és elárulta, hogy 'szomorú' emiatt. Fury és Ngannou október 28-án csap össze egymással.

Fury, aki a nehézsúlyú bokszlegenda nevét viseli, idén Oleksandr Usykkal kellett volna megmérkőznie, de miután a tárgyalások meghiúsultak, úgy döntött, hogy a korábbi UFC nehézsúlyú király, Ngannou ellen lép ringbe. Néhány héttel ezelőtt a kameruni sokkoló fordulatot hozva, Mike Tysont nevezte ki edzőjének a leszámolásra, hogy megtanulja, hogyan tudja a legjobban kihasználni hatalmas erejét a szorítóban, és hogyan szívja magába a tudást a bajnoktól.

A Sky Sportsnak adott interjújában Fury azt állította, hogy "szomorú", hogy a róla elnevezett férfi ellene fordult, és azt edzi, aki megpróbálja legyőzni őt.

„Azt hiszem, hogy ez valójában szomorú. Az ember, akiről elneveztek, egy legenda, ellenem kell, hogy menjen, majd vesztesként fog kikerülni, miután kikapott egy olyan embertől, akit róla neveztek el. Szerintem ez szomorú, neki az én sarkomban kellene állnia, nem az ellenfélnél, de az üzlet az üzlet, és megértem. Nem számít, hogy mit tanít ennek a fickónak [Ngannou], hogy mennyi bokszedzést végez, mindenkinek van egy terve, amíg nem kap egy pofont.”

Borítókép: Getty Images

Videók