„Ezt őszintén szomorú nézni” - mondják az aggódó bokszrajongók, amikor Tyson közzéteszi edzésvideóját

Az 57 éves Tyson és a 27 éves Paul között 30 év korkülönbség van.


A nyugtalan bokszrajongók szerint Mike Tyson legújabb edzésvideóját őszintén szólva „szomorú nézni" a Jake Paul elleni mérkőzése előtt.

A Tyson vs Paul mérkőzést a múlt hónapban erősítették meg a július 20-án megrendezésre kerülő mérkőzés előtt. Az egyedülálló eseményt a Netflix közvetíti majd élőben, a platformon először. Az 57 éves Tyson és a 27 éves Paul között 30 év korkülönbség van.

Tyson, az ökölvívás történetének egyik legendás alakja két héttel a mérkőzés előtt lesz 58 éves. Legutóbbi edzésklipje pedig aggodalmat keltett a rajongókban, akik szerint már túl öreg ahhoz, hogy újra ringbe szálljon. Tyson a videón épp sprintel, amivel a robbanékony erejét igyekszik fejleszteni a mérkőzésre. De mondhatjuk, hogy nem tűnt a leggyorsabbnak a közösségi médiára feltöltött klipben. A posztját a következő képaláírással látta el: "Jövök érted #PaulTyson"

Íme pár aggódó komment, de van olyan is, aki sokkal pozitívabb volt.

„Senkinek sem kellene 58 évesen harcolnia, ez nem tetszik.”
„Ez nem néz ki jól.”
„Mike Tyson június 30-án lesz 58 éves. Még mindig ő a legjobb, aki valaha ringbe lépett. Jake Paul halott.”

Tyson legutóbb 2020-ban bokszolt egy bemutató mérkőzésen Roy Jones Jr. ellen. Utolsó profi mérkőzése 2005-ben volt, amikor 39 évesen visszavonult.

(Borítókép: Mike Tyson / Instagram)

Videók