Hearn tárgyalna, Joshua nem tud semmiről, Whyte ideges – Mi folyik itt?

Dillian Whyte kiakadt honfitársára.


Anthony Joshua a korábbi nehézsúlyú bajnokra nem jellemző mérgességgel cáfolta a következő mérkőzéséről szóló suttogásokat.

A londoni Joshua egy mostanra törölt Instagram story bejegyzésben próbálta eloszlatni azokat a spekulációkat, amelyek szerint a nyár folyamán a honfitársa, Dillian Whyte elleni visszavágó felé tarthat.

Nemrégiben Eddie Hearn a Matchroom Boxingtól, Joshua promótere azt nyilatkozta az egyik csatornának, hogy ajánlatot tesz Whyte-nak, hogy augusztus 12-én a londoni The O2 Arénában megküzdjön Joshuával. Joshua 2015-ös mérkőzésükön a hetedik menetben állította meg Whyte-ot.

„AJ augusztusban bokszolni akar. Küldünk ajánlatot Whyte-nak. Ez egy nagy meccs, Dillian egy nagy név a divízióban.”

Csak egy probléma van: Joshua úgy tűnik, nem kapta meg a memót.

„Nem tudok semmilyen tárgyalásról, hogy megküzdjek Dillian Whyte ellen. írta Joshua a közösségi médián közzétett bejegyzésében, majd szokatlanul haragosan hozzátette: "Mindennap, AJ ez, AJ az…”

Az utolsó sor a brit rapper Stormzy WickedSkengMan 4 című dalának egyik rapszövegére utalt. Az elmúlt években, amióta két egymást követő vereséget szenvedett az egyesített bajnok Oleksandr Usyk ellen, Joshua kritikus megjegyzéseket tett a nyilvánossággal és annak igényeivel szemben. Nem világos, hogy Joshua egyáltalán harcolna-e a nyáron. Tárgyalások folynak arról, hogy esetleg decemberben a Közel-Keleten Deontay Wilder ellen vívna, egy olyan kártyán, amelyen Usyk és a WBC-címvédő Tyson Fury is külön mérkőzésen megküzdene a vitathatatlan címért. Whyte nem vette jó néven Joshua elutasító posztját. A Twitteren a jamaicai születésű nehézsúlyú ostorozta riválisát.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók