Tyson Fury kétségbeesetten keresi ellenfelét, de egyre kevésbé hisznek neki

Nyilvánosságra kerülte Fury feltételei a Joshua elleni meccsre.


Anthony Joshua promótere, Eddie Hearn nyilvánosságra hozta a szeptemberben a Wembley Stadionban megrendezésre kerülő Tyson Fury elleni esetleges összecsapásukra küldött feltételeket.

Fury és Joshua összecsapását már azóta szeretnék látni, amióta a brit bokszrajongók csak visszaemlékeznek. Ők ketten még 2021-ben írták alá a feltételeket, csakhogy egy bizonyos Deontay Wilder megnyert egy bírósági ügyet, és kikényszerítette a "Cigánykirály" elleni trilógia-mérkőzést - ezt követően érvénytelenné vált az AJ elleni szerződés.

Fury csapata nem csinált titkot abból, hogy problémás számukra találni egy nyári ellenfelet, ami egy Oleksandr Usyk elleni vitathatatlan összecsapás potenciális bemelegítése lenne. Mivel a legjobb kihívók visszavágó kikötésekkel, mandátumokkal és szaúdi tárgyalásokkal vannak lekötve, úgy tűnik, Tyson lehetőségei a megfelelő mérkőzésre kifogyóban vannak. Miután többek között Andy Ruiz Jr, Zhilei Zhang, Demsey McKean és Jai Opetaia is szóba került, a WBC-bajnok most újra a régi ellenfél Joshua felé fordította figyelmét.

Az iFL TV-nek adott interjújában Hearn elárulta, hogy George Warren a Queensberry-től, Fury brit promóterei küldtek egy emailt, amelyben felajánlották a mérkőzést ugyanazokkal a feltételekkel, amelyeket tavaly év végén elfogadott.

„Tényleg küldtek egy emailt, hogy szeretnék, ha a mérkőzésre szeptemberben sor kerülne, ugyanazokkal a feltételekkel, amiket korábban megbeszéltünk. Felhívtam őt 5 perccel később, kellemesen elbeszélgettünk, azóta többször is beszéltünk.”

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Getty Images

Videók