Tyson Fury összeesett az utcán, miután kikísérték a kocsmából

Egy forrás szerint Fury több mint egy éve nem ivott.


Fury, aki nemrégiben elvesztette a WBC nehézsúlyú világbajnoki címét Oleksandr Usyk ellen, múlt pénteken a városban töltötte az éjszakát.

Azonban nem volt jól, mivel egy videófelvételen látható, ahogyan kikísérik egy morecambei kocsmából. Furyt a biztonságiak vezették ki, mielőtt összeesett és arccal a járdára zuhant. Állítólag barátaival és rajongóival bulizott a szórakozóhelyen, de az estének az vetett véget, hogy a bár személyzete rábeszélte, hogy távozzon, miután túl részeg lett.

Egy forrás szerint Fury több mint egy éve nem ivott, és azt mondta: „Túl sokat ivott, és nem is érezte túl jól magát”.

A 35 éves ökölvívóról készült felvételek megvadították a közösségi médiát, ahogy a bokszrajongók aggodalmuknak adtak hangot.

„Mindannyian voltunk már így. Hagyjátok abba a gyűlölködést!”
„Határozottan nem vicces, emlékezzünk, hol volt Wilder előtt.”
„Bármennyire is Tyson Fury kritikusa voltam az elmúlt évben, őszintén remélem, hogy talál egy kis békét és újra kijut abból a sötét helyről, a függőség kemény ember.”
„Remélem, hogy kiűzi a fájdalmat anélkül, hogy kárt tenne magában vagy másokban! Kívánok neki minden jót, és remélem, hogy összeszedi magát!”
„Ó, ne! Remélem, hogy ez nem visszaesés. Szomorú lenne, ha visszatérne oda, ahol a Klitschko elleni meccs után volt."

Fury a szaúd-arábiai Rijádban szenvedett megosztott döntéssel vereséget Usyk ellen, amivel az ukrán bunyós lett a vitathatatlan nehézsúlyú bajnok. Az azonnali visszavágót december 21-re tűzték ki a Közel-Keleten.

Borítókép: toprank/instagram

Videók