Kertész Máté uralta a mérkőzést: Magabiztos győzelmet aratott

Nem hagyott esélyt Bruno Carvalhónak.


Az Oktogon 23 gálán harcolt a magyar tehetség, Kertész Máté. Ellenfele Bruno Carvalho volt, aki ellen már legutóbb is készült, csak a koronavírus miatt a beugró Christian Jungwirth ellen harcolt végül. A mérkőzés során esélyt sem hagyott ellenfelének Máté!

Sport365.hu - Kertész Máté bombaformában: ilyen felkészülést még soha nem csináltam

Kertész Máté jelenleg az Oktagon MMA szervezetben harcol, de korábban megfordult már a Bellator Budapesti gáláján is. Legutóbbi mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott Christian Jungwirth ellen. Váratott magára, de szerencsére ismét szurkolhatunk május 1-jén Máténak, aki Bruno Carvalho ellen fog harcolni. A magyar harcos most a Sport365 stábjának kérdéseire válaszolt.

1. menet
- Húsz másodperc elteltével Máté máris földre vitte az ellenfelét, de Carvalhónak sikerült felállnia, hamarosan azonan ismét a földön végezte. A magyar harcos megpróbálta maga alatt tartani az ellenfelét, és ebben a szellemben ment végig a menet.

2. menet
- A második forduló hasonló stílusban indult, mint az első. Carvalho számára intő jel volt egy bekapott horog is. A küzdelemben egyértelműen Kertész volt a domináns, sokkal hatékonyabban harcolt a portugál ellenfelénél, összesen kilenc földredobást vitt véghez.

3. menet
- Carvalho a kezdés után szinte azonnal a földön kötött ki. Azonban nem adta fel, próbált felkelni, de harc képe továbbra is ugyanaz volt. Máté folyamatosan próbálta befejezni a mérkőzést, ami ugyan nem sikerült, de egyértelmű, domináns győzelmet aratott így is.

Kertész Mát pontozással nyert Bruno Carvalho ellen: (30-25, 30-24, 30-25) arányban.

Forrás: sportnet.sme.sk
Borítókép/Fotók: KertészMáté/Facebook

Videók