Fury így készült a Wilder elleni mészárlásra - Videó

Változásra volt szüksége, meg is lépte.


Megjelentek az interneten Tyson Fury edzéséről készülő felvételek, mielőtt Deontay Wilder ellen ringbe lépett volna.

Previously unseen! Extended footage from Tyson Fury's pads session before Wilder v Fury 2

Tyson Fury banned everyone from filming his training sessions with Sugar Hill Steward, but allowed BT Sport to come inside. Now the fight is over, we've rele...


A WBC nehézsúlyú világbajnoka Tyson Fury lett, miután Deontay Wilder elszenvedte ellene karrierje első vereségét. Fury az edzéseiről készült felvételeket megtiltotta a BT Sport számára, hogy kikerüljenek. Viszont megjelent egy kibővített felvétel, amely bemutat pár részletet Fury felkészüléséből. Fury koordinációja rendkívül jó és minden ütése pontos, ami a mérkőzésen is jól látszódott. A Gipsy King 2018-ban tért vissza, amikor Ben Davison segített neki tapra állni és ledolgozni azt a fölösleget, amit a depresszió alatt szedett fel magára.

Megdöbbentette a bokszvilágot, amikor decemberben, néhány héttel a Wilder elleni mérkőzés előtt bejelentették, hogy Davisonnal szétválnak.

"Kicsit megrekedtem, folyamatosan ugyanazokat csináltam napról-napra. Szükségem volt a változásra" - indokolta döntését Fury.

A váltás bejött, hiszen fölényesen nyert Wilder ellen, most pedig már készülhet a visszavágóra. Nagy kérdés, hogy Fury ugyanilyen sziklaszilárd lesz legközelebb is, vagy Wilder is tud változtatni?!

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Al Bello/Getty Images

Videók