Záporoztak a fenyegetések a Fury-Wilder sajtótájékoztatón

A két ökölvívó nem fogta vissza magát.


Heves szócsatát vívott és kiütéssel fenyegette meg a másikat Tyson Fury és Deontay Wilder szerdai hivatalos sajtótájékoztatóján, amelyet a felek hétvégi nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmeccsük előtt tartottak az összecsapás helyszínén, Las Vegasban.

A magyar idő szerint vasárnap hajnali mérkőzés tétje a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki öve. A riválisok ezúttal harmadszor találkoznak a szorítóban, s a brit Fury őrzi a vb-titulust, miután második meccsükön, tavaly februárban kiütötte az amerikait. Első ízben 2018 decemberében bokszoltak egymással, akkori küzdelmük döntetlennel zárult.

"Gyenge ember vagy és kiütlek"
- mondta a harmadik csatát felvezető sajtótájékoztatón a 33 éves Fury, aki rikítóan színes öltönyben, a WBC övét a vállán lógatva sétált fel és alá az MGM Grand Garden színpadán.

A "Szemet szemért" orosz feliratú, vérvörös sportruhát viselő és végig ülve maradó Wilder ugyancsak kilátásba helyezte, hogy KO-val végez a nagyszájú "cigánykirállyal".

"Nincs mit bizonyítanom, eljött a megtorlás és büntetés ideje" - fogalmazott a két hét múlva 36 esztendős amerikai öklöző.


Fury profi karrierjében harminc győzelmet és egy döntetlent számlál, míg Wildernek 42 sikere mellett egy döntetlenje és egy veresége van.

Borítókép: Ethan Miller/Getty Images

Videók