Wildert eddig egy ember ütötte csak ki: Klitschko

Mindenkinek van egy mumusa.


Wladimir Klitschko nehézsúlyú világbajnokként előszeretettel hívott feltörekvő tehetséges és jó képességű nehézsúlyú ökölvívókat a felkészülései során, kesztyűpartnernek.

Ennek követtkeztében fordulhatott elő, hogy a két jelenlegi világelső Deontay Wilder és Anthony Joshua is tréningezett már együtt az ukrán bokszolóval, mint ahogy Dillian Whyte is.

Whyte foga már nagyon fáj a WBC címre, és hosszú ideje szeretné már kihívni Wildert, ennek érdekében pedig nem fél piszkos módszerekhez sem folyamadni, mint például hogy megpróbálja lejáratni a médiában.

A brit ökölvívó most egy sztorit mesélt el az egyik edzőtáborról, ahol Klitschko kiütötte Wildert:

"Én már láttam Wilder padlót fogni, Wladimir Klitschko jutatta oda. Egyszerűen kicsapta. Vagánykodott Wladimirre, fenn voltak a kezei, és elkezdett csapkodni. Wlad hátrált, ijesztett, ütött egy jabet, majd úgy tett, mintha egy balegyenst akarna bevinni, de váltott és egy balhoroggal padlóra vitte Wildert. Annyi is volt neki, fel sem tudott kelni a padlóról, egyszerűen merevre ütötte őt Klitschko."

Ezt követően arról mesélt, hogy Wilder nyusziként elkerülte a Wlad elleni bunyót, pedig az ukrán legenda szívesen kiállt volna ellene.

Forrás: boxingscene.com
Borítókép: Twitter/boxingscene

Videók