Wilder: „Visszavonulok, ha...”

Azért ez erős túlzás.


Február 22-én Las Vegasban lesz Deontay Wilder és Tyson Fury visszavágója a WBC nehézsúlyú világbajnoki címért. A két veretlen bunyós kőkeményen készül a mérkőzésre, és természetesen az üzengetések sem maradnak el.

Sport365.hu - Fury nagy verést ígér ellenfelének

A két nehézsúlyú bokszoló 2018 decemberében már összecsapott egymással, akkor úgy lett döntetlen a találkozó végeredménye, hogy a 31 éves Fury a kilencedik és a tizenkettedik menetben is a padlón volt. A brit most azt ígérte, ezúttal más lesz a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki övéért kiírt mérkőzés képe.

Fury kicsattan a magabiztosságtól, és ezt szavakban is kifejti.

"Két menet után aludni fogsz. Folyamatosan ugyanazt álmodom: pókerezek, mindig kettest osztanak nekem, ez nem lehet véletlen" - jelentette ki Tyson Fury, a korábbi WBO/WBA/IBF világbajnok.

A 33 éves WBC-világbajnok Wilder - aki eddigi 43 profi mérkőzésén maradt veretlen (42-0-1) - nem sokáig késlekedett a válasszal:

Engem szeretne kiütni már a második menetben? Teljesen kész vagy tesó! Hát ez vicces! Egyet biztosan mondhatok, ha ez véletlen megtörténne, én azonnal visszavonulnék.”

Sport365.hu - Fury napi hétszer maszturbál - így készül Wilder ellen

Az egykori nehézsúlyú világbajnok második esélyét is hamarosan megkapja a WBC-világbajnoki cím elhódítására Deontay Wilder ellen. Ennek érdekében komoly áldozatokat hozott Fury. "Sok olyan dolgot csinálok, amit eddig nem. Napi ötször-hatszor eszem és körülbelül nyolc-tíz liter vizet iszom.

Borítókép: David A. Smith/Getty Images
Forrás: Metro.co.uk

Videók