Wilder vért izzadva készül: a 18 menetből 21,26, 28,30, majd 40 menetre álltunk át

Nincs megállás.


Az elmúlt másfél évtized nagy részében Deontay Wilder a régi mondás szerint élt: ami nem romlott, azt ne javítsd meg.

Az alabamai születésű bunyós a versenytársait elpusztítva, elárulta, hogy az elmúlt években a sikerei ellenére az edzésmódszerei kissé unortodoxak voltak. A most 36 éves Wilder bevallotta, hogy a legtöbb elit bunyóssal ellentétben ő nem rajong a kocogásért. Emellett Mark Breland, Wilder korábbi edzője elárulta, hogy Wilder nem volt hajlandó a nehézzsákot ütni az edzéseik során.

Bár Wilder egyedi módszerei hatalmas sikerekhez vezettek, a korábbi WBC nehézsúlyú címvédő más és sokkal mániákusabb megközelítést alkalmaz az edzéseken, mivel október 15-én, Robert Helenius ellen készül visszatérni a ringbe.

„Nagyszerűen mennek az edzések, ki akartam próbálni valami mást. Ha az ember egy szakmában van, és olyan sokáig csinálja ugyanazt a rutint, néha unalmassá válhat. Csak szerettünk volna változtatni néhány dolgon. Hosszabb meneteket akartunk csinálni, és megnézni, mi történik. A 18 menetből 21, 26, 28, 30, majd 40 menetre álltunk át. Ez keményen hangozhat a testednek, de ha formában vagy, és a tested a megfelelő szinten van, semmi sem lehetetlen” – mondta Wilder.

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: Borítókép és fotók: Edward Berthelot/GC Images

Videók