Wilder kifogása a vereségére

Deontay Wilder különleges kifogással állt elő a Tyson Fury ellen elvesztett világbajnoki címmérkőzés után.


Deontay Wilder a WBC volt nehézsúlyú világbajnoka úgy érzi, hogy a bevonuló jelmeze is hozzájárult ahhoz, hogy elveszítette a Tyson Fury elleni összecsapását.

Wildertől megszokott, hogy a bevonulásai során szívesen ölt magára látványos jelmezeket, ezúttal lehet elvetette a sulykot.

Deontay Wilder's Ring Walk ahead of heavyweight title fight vs. Tyson Fury | PBC ON FOX

Watch as heavyweight champion Deontay Wilder makes an epic Ring Walk, ahead of his anticipated rematch with Tyson Fury. #PBConFOX #TysonFury #DeontayWilder #...

 


Már tizenöt perccel azelőtt, hogy elindult volna a ring felé, magára öltötte közel 20 kilós öltözékét.


Fotó: Al Bello/Getty Images

„Ez az extra súly, amit cipeltem, olyan volt, mint egy külön edzés a lábamra. A harmadik menetre azt éreztem, hogy elfogytak a lábaim. Szeretném a visszavágót, egy bajnok vagyok,  egy igazi harcos.”

Korábbi mérkőzésén így vonult be:


Fotó: Steve Marcus/Getty Images
 

Sport365.hu - Tyson Fury az új bombázó világbajnok - Wildert leléptették

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét összecsapott a WBC nehézsúlyú világbajnoka, Deontay Wilder és kihívója, a brit Tyson Fury. Nem mindennapi mérkőzésnek lehettünk szemtanúi a Las Vegas-i MGM Arénában. A gálán természetesen, most is felvezető mérkőzéssekkel hangolták a nézőket a nagy összecsapásra. Nem meglepő tehát, hogy az első összecsapásokon még alig akadt néző a lelátón.

 

Borítókép: MB Media/Getty Images

 

 

 

 

 

 

Videók