Wilder Fury-nak: Légy férfi és harcolj velem te gyáva

A korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok kiakadt.


Deontay Wlder azzal vádolta Tyson Fury-t, hogy mindkét WBC nehézsúlyú világbajnoki címért folyó küzdelmet elcsalta.

Sport365.hu - Wilder kifogása a vereségére

Deontay Wilder a WBC volt nehézsúlyú világbajnoka úgy érzi, hogy a bevonuló jelmeze is hozzájárult ahhoz, hogy elveszítette a Tyson Fury elleni összecsapását. Wildertől megszokott, hogy a bevonulásai során szívesen ölt magára látványos jelmezeket, ezúttal lehet elvetette a sulykot. Watch as heavyweight champion Deontay Wilder makes an epic Ring Walk, ahead of his anticipated rematch with Tyson Fury.

A vitatott 2018-as decemberi döntetlen után a Bronz Bombázó ez év februárjában brutális vereséget szenvedett Fury ellen. Először a 40 kg-os jelmezre fogta Wilder a vereséget, de ezzel nem ért véget a gyanúsítgatás.

"Úgy hiszem, hogy valami kemény dolgot tett a kesztyűjébe, olyat, aminek tojás alakja és mérete van. Ezért látható a fejem oldalán egy tojás alakú duzzanat, ami nyomot hagyott a fejemen. De mindennek ellenére sem ő nyomta le a királyt, ahhoz meg kellett volna ölnie. VÉgül egy szar játékvezető és egy hűtlen edző kellett ahhoz, hogy megállíts, aki bedobta a törölközőt" - mondta Wilder, aki azóta lecserélte edzőjét.

Sport365.hu - Wilder fejsérülését nem kesztyű vagy ököl okozta a Fury elleni meccsen

Wilder karrierje első vereségét szenvedte el, ami a WBC nehézsúlyú övébe fájt, miután Tyson Fury leiskolázta a ringben, és a hetedik menetben TKO-val nyert. A 34 éves fiatalembert rendesen megverték a ringben, és először a nehéz ruhájára panaszkodott, és azt okolta a vereségéért, most már más áll a háttérben.

Sport365.hu - Újabb nevetséges indokot találtak ki Wilder vereségére Fury ellen

A WBC nehézsúlyú bajnoki címért folyó összecsapáson Wilder csúnyán elvérzett, mivel Fury lehengerlő teljesítményének köszönhetően kétszer is padlóra küldte az amerikai bunyóst, majd a hetedik meentben lezárta az összecsapást. Azóta csak a kifogásokat hallani a vereséget illetően, és már amikor azt hinné az ember, hogy vége a mellébeszélésnek előbukkan egy újabb.

A mérkőzést a hetedik menetben abbahagyták, miután Wilder edzője úgy érezte be kell dobnia a törölközőt, de az összecsapás után már Fury kesztyűjét sem találták szabályosnak. Egy videóüzenetet tett közzé Wilder, amely olyan felvételeket tartalmaz, amelyek alátámasztják az összeesküvéselméletet, miszerint a cigány király kesztyűit illegális dolgokkal tömték ki.

"Fury itt az ideje, hogy férfi legyél, és tiszteletben tarrtsd a megállapodást. Mi ez a baromság, hogy Carlos Takam ellen harcolsz helyettem? Amikor a legrosszabb korszakodat élted én akkor is esélyt adtam számodra egy címmecsre. Amikor a küzdelem döntetlen lett, adtam neked egy visszavágót. Tudod, pedig sokkal több pénzt ajánlottak azért, hogy Joshua ellen lépjek szorítóba. Van egy záradék a szerződésünkben, ami alapján jár nekema visszavágó. Itt az ideje, hogy férfi legyél és tartsd be a szavadat, ahelyett, hogy megpróbálnál kibújni a megállapodásunkból."

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fury @gypsyking101 it is time for you to be a man and honor your agreement. What is this bullshit of you fighting Carlos Takam instead of me, you got to be kidding. When you were going through your darkest time, I told you that if you got yourself together I would give you a title shot. Being a man of my word, I gave you the title shot. When that fight was a draw, I told you that I would give you a rematch. You know I was offered more money to fight Joshua than I was getting to fight you. Again being a man of my word, I fought you like I said I would. In the rematch agreement, there was a rematch clause. Now it is time for you to be a man and honor your word, instead of trying to weasel out of our agreement. Scared people run but a scary man will break his contract you coward Azz B**čh! @205willie #BombZquad #TilThisDay #YouThiefPayBackIsComingTrustMe

Deontay Wilder (@bronzebomber) által megosztott bejegyzés,

A múlt hónapban Fury edzője, SugarHill Steward kegyetlenül kigúnyolta Wildert, miután a morecambei edzőterembe egy új falfestményhez lépett, amely a harcot ábrázolta.

"Ez az a jobb kéz, amely megváltoztatta a világot... Csak ellenőrizzük, hogy van-e valami a kesztyűjében, ugye? Nem érzek semmit. De a boncolás szerint valami fém tárgy volt a kesztyűben, ahogy hallottam."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók