Wilder fejsérülését nem kesztyű vagy ököl okozta a Fury elleni meccsen

Nem bírnak beletörődni a Wilder-fivérek a vereségbe.


Deontay Wilder csapata megvádolta Tyson Fury-t azzal, hogy illegális kesztyűt használt ellene és ennek köszönhető a domináns győzelme.

Wilder karrierje első vereségét szenvedte el, ami a WBC nehézsúlyú övébe fájt, miután Tyson Fury leiskolázta a ringben, és a hetedik menetben TKO-val nyert. A 34 éves fiatalembert rendesen megverték a ringben, és először a nehéz ruhájára panaszkodott, és azt okolta a vereségéért, most már más áll a háttérben.


Fotó: Al Bello/Getty Images

Hónapok óta arra várunk, hogy a két ember ismét összemérje tudását, immáron harmadik alkalommal. Wilder fivére, Marsellos viszont most érdekes dolgot hozott fel, miszerint az egykori bajnok fején szenvedett sérülések nem kesztyűtől vagy ököltől származnak.


Fotó: sportbible.com

A szintén ökölvívó 31 éves kisöcsi az Instagrammon vette célba Fury-t azzal, hogy valamilyen tompa tárgyat használt - hivatkozva az orvos véleményére, aki megvizsgálta a mérkőzés után. Majd hozzátette, hogy a király ismét fel fog támadni, és erősebben tér vissza, mint valaha."


Nem ez az egyetlen összeesküvés elmélet ami már napvilágot látott, az egyik legújabb, hogy Fury kesztyűjét felsértették, és ez lehetővé tette számára, hogy ott üssön, ahol nincs párnázott rész.


Fury segítője, Jacob 'Stitch' Duran azonban gyorsan elhallgatott mindenkit ezzel kapcsolatban.

"Elmondom nektek a tényeket. A Nevada Állami Atlétikai Bizottság a világ egyik legjobbja. A kesztyűt addig ellenőrzik és kezelik, amíg el nem jön annak az ideje, hogy feltegyem őket. Semmiféle manipuláció nem volt. Ott voltam. Ez csak egy nagy mítosz."


Ezt az egész sztorit már Fury sem hagyta szó nélkül.

"Ez csak egy gyors videó, amiben reagálok a Deontay Wilder elleni mérkőzésemről szóló szóbeszédekre. Most olvastam egy cikket, amelyben azt állítják, hogy tompa tárgyat tettem a kesztyűmbe. Igen, két pusztító ököl volt az."

"Ez az egész csak akkor jöhetett volna létre, ha Wilder edzője, Jay Deas is részt vesz az összeesküvésben, valamint Las Vegas Bizottsága is, akik soha nem hagyták el a helyiséget. Jay Deas a szobában volt, amikor megkaptam a kesztyűimet, és amikor felhúztam azokat. Legközelebb amikor beviszek egy jobb horgot Wildernek, akkor véget is vetek a boksz karrierjének. Egymás után két vereség elég lesz ahhoz, hogy örökre elbúcsúzzunk tőle."

Sport365.hu - Tyson Fury felborította a nehézsúly rangsorát

A tekintélyes amerikai székhelyű kiadvány, most kiadta az új rangsort miután Tyson Fury legyőzte Deontay Wildert. Az összecsapásuk előtt Fury volt az első, míg Wilder a második. Az eredményt követően Wilder két helyet is rontott, míg Fury-t a bajnoki státuszra emelték.

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók