Whyte üzent Ruiznak a visszatérése után: Fogd be Andy

Folytatódik a szócsata a felek között. - Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Dillian Whyte újjáélesztette Andy Ruiz Jr-vel folytatott civakodását azzal, hogy hozzászólt a mexikói legújabb Instagram bejegyzéséhez. Az egykori nehézsúlyú világbajnok 2019 végén szenvedett vereséget Anthony Joshua ellen, amit követően a brit kihívta Ruiz, de végül a feltételekben soha nem állapodtak meg, emiatt Whyte megsértődött.

Később Whyte Alexandr Povetkin ellen harcolt, és brutális kiütéses vereséget szenvedett, amit Ruiz Jr nyíltan gúnyolt. Most egy Povetkin vs Whyte visszavágót szerveznek mácius 27-re, míg Ruiz Jr végre megerősítette visszatérésének dátumát. Chris Arreola ellen fog harcolni április 24-én.


Fotó: talksport.com

"Hivatalos! Április 24-én visszatérünk bébi. Alig várom, hogy megmutathassam mindenkinek a fáradságos munkát. Vegyük vissza az öveket."

Támagó hangulatjel helyett Whyte egyszerűen annyit írt, hogy: "Fogd be Andy."

Ruiz Jr csatlakozott Canelo Alvarez edzőjéhez, Eddy Reynoso-hoz és megmutatta elképesztő fogyását.

"Sokat fogyott és több izom is van rajta. Nem olyan kövér, mint korábban. Sokkal jobban tudja mozgatni a csípőjét, és ez segít neki a ringben mozogni. Nagyon keményen dolgozik. Áprilisban fog harcolni. A változás segített neki, tudjuk, hogy jól tud teljesíteni, és biztos vagyok benne, hogy ismét világbajnok lesz" - mondta Reynoso.

Sport365.hu - Andy Ruiz Jr most éhesebb a sikerre, mint Joshua előtt - Videó

Andy Ruiz Jr komoly munkát végzett azóta, hogy elveszítette világbajnoki címét Anthony Joshua ellen, és most félelmetes formában van visszatérése előtt. Tanári módon bokszolt Anthony Joshua az Andy Ruiz elleni visszavágón, ahol pontozással visszavette mindhárom nehézsúlyú övét a szaúd-arábiai bokszgálán. A 30 éves brit Joshua egyhangú pontozással rendkívül simán lett újra a nehézsúly bajnoka.

Sport365.hu - Andy Ruiz Jr: Soha nem dolgoztam még ilyen keményen

A 31 éves bokszoló azóta nem lépett ringbe, hogy 2019 decemberében vereséget szenvedett Anthony Joshua ellen, akkoriban rengeteg kritika érte, hogy túlsúlyos volt a visszavágón. Az első mérkőzésen magasra tette a mércét, amikor legyőzte Joshuát, ám ezt a hozzáállásának köszönhetően nem tudta megugrani később.

Forrás: talksport.com
Borítókép: Richard Heathcote/Getty Images

Videók