Whyte: nem félek Furytól

Hamarosan kiderül melyik hozzáállás lesz a nyerő.


Dillian Whyte szerinte ésszerű magyarázatot adott szerdán arra vonatkozóan, hogy addig miért vett alig részt a nehézsúlyú harcuk promóciójában, amely 94 000 szurkolót vonz majd a londoni Wembley Stadionba szombat este.

Whyte biztosította Frank Warren és Bob Arum társpromotereket, hogy részt vesz a Tyson Furyval való nagyon várt leszámolás utolsó sajtótájékoztatóján. A londoni székhelyű versenyző betartotta ezt az ígéretét.

„Ez nem stratégia volt. Figyelj, minden történetnek két oldala van. Az egyik oldalt nem lehet hallani, mert a másik sok mindent beszél. Mivel nem mondtam semmit, mindenki azt gondolja: Jaj félsz. Bujkálsz. Nem félek senkitől! Nem bujkálok senki elől. Nyilvánvalóan aláírtuk a mérkőzésre szóló szerződést, de más dolgok is zajlanak a színfalak mögött.”

„Hallom, hogy vannak emberek, akik hülyeségeket beszélnek, mint például Gareth Davies, akit azt mondta, hogy nem kellene harcolnom, ha nem jelentem meg a sajtótájékoztatón. Úgy gondolom, tesó, már régóta benne vagy a bokszban. Ne légy hülye. Tudod, hogy működnek ezek a dolgok. Két oldala van. Mindenben meg kell állapodni, ha nem történik meg, akkor nem repülök egészen Portugáliából a helyszínekre. Nem pazarolok el két napot utazásra. Minek? Életem legnagyobb küzdelmére készülök.”

Forrás: boxingscene.com
Borítókép és fotók: Tyson Fury / Twitter

Videók