Ward bemelegített a Kovaljov elleni, egetrengető ütközetre

A kiütés nem jött össze, de az összes menetet nyerte Andre Ward a novemberi, Szergej Kovaljov elleni félnehézsúlyú megameccs szombat esti főpróbáján, a kaliforniai Oaklandben.


 

A nagyközépsúly korábbi uralkodója mindhárom pontozónál 120-108 arányban diadalmaskodott a 39 éves, kolumbiai Alexander Brand felett. Ward balkezeseivel, testütéseivel az elejétől a végéig kontroll alatt tartotta a történéseket.

Az amerikai világklasszis (30-0, 15 KO) november 19-én, Las Vegasban méri össze az erejét a WBO, a WBA, és az IBF övének birtokosával, Szergej Kovaljovval (29-0-1, 26 KO). Az orosz KO-király is tiszteletét tette Oaklandben, sőt, kezet is fogott Warddal a szorítóban. Az HBO mikrofonja előtt a két sztár elmondta, maguk is kíváncsiak, mire képesek egymás ellen, és teljes mértékben készen állnak a nagy megméretésre, amely arról dönthet majd, ki lesz a súlycsoportoktól független ranglista új éllovasa, a bokszvilág új királya a Mayweather utáni érában.

Ward vs Brand, egyperces összefoglaló:A meccs teljes felvétele:Ward kezet fog következő ellenfelével, a félnehézsúly császárával, Kovaljovval a szorítóban:

Videók