"Valószínűleg elkapja az állát" - Carl Froch figyelmezteti Joshuát

Froch szerint jobb lenne, ha Anthony távol maradna Deontay Wildertől.


Az uncia.info írását változtatás nélkül közöljük.

Carl Froch azt tanácsolja Anthony Joshuának, hogy maradjon távol Deontay Wildertől, amikor kiválasztja az ellenfelét, ha az Oleksandr Usyk elleni visszavágót csúsztatni kell.

AJ élt a kötelező visszavágói záradékkal Usyk ellen, aki tavaly szeptemberben egyhangú pontozással elvette a WBA, IBO, IBF és WBO nehézsúlyú világbajnoki öveit. Usyk azonban jelenleg Ukrajnában tartózkodik, ahol Oroszország háborúba kezdett, éppen ezért a csapata jelezte Eddie Hearnnek, hogy több időre lesz szükségük. Ezért az eredetileg tervezett májusi vagy júniusi dátumok nem lehetségesek.

Joshua azonban ringbe akar lépni, éppen ezért szemezget a lehetséges ellenfeleivel, a korábbi nehézsúlyú WBC-bajnok Wilderrel, Joe Joyce-al, Otto Wallinnal és Luis Ortizzal. Hearn szerint Wilder lenne AJ legjobb választása , de Froch, a korábbi bajnok szerint, Joshuának távol kell maradnia Wildertől, pedig szívesen megnézné kettőjük harcát.

„Üzleti szempontból nézve nem szabadna Deontay Wilderrel harcolnia, mert valószínűleg kiütné. Ő egy hatalmas ütő. Megvan az esélye, hogy elkapják az állát és akkor vége. Nem érdekel, hogy ő Anthony Joshua, egy ütés elég lehet. Tyson Fury néhányszor majdnem rájött erre. Szóval, igen, értem, miért mondta Eddie Hearn, hogy ez egy veszélyes küzdelem, de egyben nagyszerű is lenne a rajongók számára. Mindannyian szívesen látnánk ezt a harcot!”

Forrás: talksport.com
Borítókép és képek: talksport.com

Videók