Utolsó tettével a fia életét mentette az elhunyt pankrátor

Tragikus baleset okozta a fiatal sportember halálát.


39 éves korában elhunyt a profi pankrátor Shad Gaspard. 

10 éves fiával ment úszni a Los Angeles-i Veniche Beach-re, amikor egy áramlat magával rántotta és elsodorta őket.

A vízimentők a segítségükre siettek, de már csak a fiát tudták megmenteni. Beszámolók szerint Gaspard ragaszkodott hozzá, hogy a fiát mentsék ki először. Ezután a volt pankrátoron már nem volt lehetőségük segíteni mert elragadta őt az óceán.


A sportoló holttestét pár nappal később találták meg. 

Gaspard 2010-ben hagyta ott a pankrátorok világát, utána a filmiparban is tevékenykedett és testőrködött is. Olyan sztárokat védett mint Britney Spears, Puff Daddy, és Mike Tyson.

Agresszív harci stílusa miatt a sportkörökben a "beast" becenevet kapta, ami szörnyet jelent. A mahánéletben viszont a közös fotók alapján egy gondoskodó, érző apuka volt.

Happy Birthday to my Prince that will one day crowned himself as King. His birth changed my life for the better

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 

Halála előtt egy hónappal az instagram oldalára töltötte fel az alábbi fotót. A kép bár a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos, mégis a cselekmény kísértetiesen hasonló ahhoz ami Gasparddal történt. 

#Thankyou

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

 

Borítókép: facebook/ BT Sport
Forrás: Wikipedia, theguardian.com

 

Videók