Usyk ELFOGADTA Tyson Fury ajánlatát

Deal?


Oleksandr Usyk beleegyezett abba, hogy Tyson Fury megkapja a meccsük pénzdíjának 70 százalékát, hogy kikényszerítse a jövő hónapban esedékes vitathatatlan összecsapást.

Usyk és Fury már hónapok óta tárgyalnak, mióta Fury tavaly decemberben Derek Chisora megállításával megőrizte nehézsúlyú világbajnoki címét. A riválisok eredetileg Szaúd-Arábiában szerettek volna megmérkőzni, de a közel-keleti állammal nem sikerült megegyezni. Az április 29-i időpontot tűzték ki a Wembley stadionban, de Fury-t többször is azzal vádolták, hogy túl sok pénzt követel. Pénteken közzétett egy videót, amelyben azt állította, hogy akkor vállalná a mérkőzést, ha a pénztárca 70 százalékát kapná meg.

Usyk pedig nem húzta az időt, és elfogadta az ajánlatot, amennyiben Fury a meccs után 1 millió fontot adományoz a háború sújtotta Ukrajnának.

Kapzsi hasas, elfogadom az ajánlatodat" - mondta Usyk egy közzétett videóban. " 70/30 arányban osztozunk és április 29-én a Wembleyben összecsapunk, de ígérd meg, hogy a meccs után azonnal 1 millió fontot adományozol Ukrajnának, és minden késedelmes nap után az erszényed egy százalékát befizeted az ukrán népnek. Megegyeztünk?"

Borítókép: Getty Images

Videók