Újabb megaütközet a bokszvilágban: Kovaljov vs Ward!

Orosz-amerikai szupertalálkozó jön novemberben a bokszvilágban. Szergej Kovaljov és Andre Ward csatája nem csak a címekről szólhat majd, hanem arról is, hogy ki a földkerekség legjobb ökölvívója Floyd Mayweather visszavonulása után.


“A Kovaljov-Ward meccs szerződését már aláírták a felek. Mindkettejüknek van még egy összecsapása addig. Szergej júliusban Chilembával bokszol. Ami Wardot illeti, még nem lehet tudni, hogy mikor és hol lép szorítóba a következő alkalommal" - nyilatkozta csütörtökön Kovaljov edzője, Egisz Klimasz a Boxing Newsnak.

A várakozások szerint november 19-én, Las Vegasban vagy New Yorkban hozhatják tető alá a várva várt Kovaljov-Ward összecsapást.

A 33 éves, veretlen szupersztár, Kovaljov (29-0-1) a WBO, a WBA és az IBF félnehézsúlyú címének birtokosa, 29 győzelméből 26-ot KO-val ért el.

A technikásabb, de kisebb ütőerővel bíró, 32 éves, Andre Ward (29-0-0) végigverte a nagyközépsúly mezőnyét, hogy aztán idén egy súlycsoporttal feljebb lépjen azzal a nem titkolt céllal, hogy elfoglalja Kovaljov trónját.

Videók