UFC: felfüggesztették McGregort!

Egyelőre csak egészségügyi okokból.


Mint arról beszámoltunk, óriási balhéba fulladt Habib Nurmagomedov és Conor McGregor meccse a UFC-ben, mert miután az orosz harcos legyőzte ír riválisát, kiugrott a ketrecből, s óriási tömegverekedést indított el. És ez még csak a kezdet volt - írta az nso.hu.

 
A balhé közben ugyanis Nurmagomedov emberei közül többen beugrottak a ringbe, és ott McGregorra támadtak. Dana White, a UFC elnöke a mérkőzés után elmondta, a rendőrség egyelőre három főt vett őrizetbe, és mind a hárman Nurmagomedov csapatának tagjai.
 
Később a felvételeket elemezve viszont kiderült, McGregor egyik edzője volt az, aki kiprovokálta, hogy Nurmagomedov stábtagjai meginduljanak a ring felé, majd pedig az ír ütötte meg először az egyik dagesztáni edzőt. Ezek után McGregor esetleges eltiltása is szóba került.
 
Az ügy vélhetően még hetekig húzódik, annyi viszont biztos: november 6-ig felfüggesztették a balhéiról ismert ketrecharcost. Igaz, egyelőre csak a UFC-nél szokásos egészségügyi, elővigyázatossági okokból. Az ilyenkor szokásos intézkedés értelmében október végéig edzeni sem edzhet ringben.

Videók