UFC 287: Alex Pereira fiának érzelmes reakciója, miután Adesanya kiütötte édesapját

Előkerült egy felvétel, amelyen Alex Pereira fia reakciója látható, miután Israel Adesanya ünnepli győzelmét.


Alex Pereira fia egyértelműen elégedetlen volt Israel Adesanya bohóckodásával, miután édesapja vereséget szenvedett a hétvégén megrendezett UFC 287-en. Pereira úgy ment neki a negyedik találkozónak riválisával, hogy korábban három alkalommal is legyőzte őt. Adesanyának azonban negyedszerre összejött, és Miamiban visszaszerezte a UFC középsúlyú bajnoki címét.

Az újdonsült bajnok mérkőzés utáni reakciói voltak azok, amelyek könnyeket okoztak ifjabb Pereira számára. A The Last Stylebender először egy íjat és nyilat imitálva lőtt riválisára, majd a tömegből valakire mutatott, és a padlóra esett. Ez a valaki a tömegben Pereira fia, Alessandro volt, aki ugyanezt tette a ringben, miután Pereira 2017-ben egy kick-box meccsen legyőzte Adesanyát. Ebből is látszik, hogy az új bajnok láthatóan sosem felejt.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Adesanya megmagyarázta Alessandro könnyeit kiváltó cselekedetét, és így nyilatkozott.

„Kicsinyes vagyok, tesó. Emlékszem, amikor (Pereira) először kiütött Brazíliában, és a fia bejött a ringbe, majd elkezdett holtan feküdni mellettem, én pedig azt mondtam, hogy te kis….. Szétrúgom a segged, ha apád nem teszi meg helyetted. De aztán, igen, megkerestem a fiát, és rámutattam, majd utánoztam, ahogy a földre esik, csak hogy emlékeztessem rá."

A cikk folytatásáért kattints a képre.

Borítókép: (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

 

Videók