Tyson vs. Jones: Lehet kiütés és győztest is fognak hirdetni

Így már izgalmasabb párharcnak nézünk elébe.


Ryan Kavanaugh, a Triller alkalmazás társtulajdonosa - amely Mike Tyson és Roy Jones Jr. mérkőzését megszervezte - felszólalt, és tagadott néhány szabállyal kapcsolatos híresztelést.

A Kaliforniai Állami Atlétikai Bizottság vezetője, Andy Foster a BoxingScene.com-nak interjúban világossá tette, hogy a Tyson-Jones mérkőzés nem lesz más, mint egy keményebb sparring mérkőzés, ami alapján egyik harcosnak sem szabad kiütnie a másikat. Foster azt is kijelentette, hogy nem hirdetnek győztest, és a CSAC egyetlen tisztviselője sem fogja pontozni a küzdelmet.

De Kavanaugh szerint igenis lehetséges a kiütés, és a Boksz Világtanács három bírót biztosít, ami alapján biztosan hirdetni fognak győztest.

"Sok hamis állítás megjelent, amit tisztázni szeretnék. A WBC pontozza a harcot. Lehet kiütés, és lesz egy győztes. Aki azt mondja, hogy nem lesz győztes, vagy nem lesznek bírók azok nagyot tévednek. Az egyetlen különség a többi profi meccshez képest, hogy 12 unciás kesztyűkkel fognak harcolni 8 menetes lesz a találkozó, amik két percesek lesznek" - mondta Kavanaugh.

Sport365.hu - Mike Tyson visszatér! - Íme a 12 legpusztítóbb kiütése - Videó

Mike Tyson a hétvégén visszatér! Az egykor a "legrosszabb ember a bolygón" becenévre hallgató legenda most 54 éves, és nehéz megmondani, hogy milyen mérkőzésre is számítsunk Roy Jones Jr ellen Los Angelesben. Tyson kétségtelenül az egyik legpusztítóbb bokszoló akit valaha láthattunk, de vajon ez az erő még mindig megvan benne?

Forrás: boxingscene.com
Borítókép:Ethan Miller/Getty Images/MikeTysonInstagram

Videók