Tyson: Össze szerettem volna verni az ezüsthátú takonydobozt

Nemcsak a ringben volt egy őrült az egykori nehézsúlyú világbajnok.


Mike Tyson éveken keresztül tartott különleges fehér tigriseket háziállatként, ami sokaknak meghökkentő.

Mindebből a későbbiekben akadtak is problémái Mike Tysonnak. Egyszer például 250 000 dollárt fizetett egy nőnek, amiért bemászott a hölgy a kerítésén, viszont épp a tigris ketrecében találta magát. Az egyik tigris rátámadt, ami szét is roncsolta a karját.

A Look Back: Mike Tyson Wrestles His Tiger at Mansion for Roseanne Barr

In 1996, actress and comedian Roseanne Barr visited boxer Mike Tyson at his estate for Inside Edition. In a wide-ranging conversation, the two talked about f...


Tyson nemrégiben már úgy fogalmazott, hogy nagyon megbánta, hogy otthon tartott ilyen veszélyes állatokat. Belátta, hogy egyáltalán nem lehet őket háziasítani, és hatalmas felelőtlenség úgy bánni velük, mint egy hétköznapi állattal.

"Őrült voltam. Lehetetlen ezeket az állatokat háziasítani. Véletlenül egyszer arra kapod magad, hogy megölnek, mert túl durván játszottál velük, vagy visszaütsz nekik. Ha felhúzod őket, halott vagy. Volt olyanra is példa, hogy velük aludtam, de ma már nem csinálnék ilyet. Tévedtem" - mesélte az egykori legendás ökölvívó.


Fotó: The Ring Magazine via Getty Images

Ha ezt őrültségnek tartották, akkor ez a sztori még inkább kiakasztja majd önöket. Tyson az egykori feleségével Robin Givens-szel fizetett azért, hogy csak ők ketten legyenek a New York-i állatkertben. Majd észrevettek egy ezüsthátú gorillát, ami atöbbi társát zaklatta. Annyira megtetszett neki az állat kiállása és ereje, hogy mindenáron szeretett volna vele megküzdeni. Az ott dolgozót le is szerette volna fizetni, 10 000 dollárt ajánlott neki, hogy hagyja nyitva a gorilla ketrecét, amit a férfi elutasított.

"Fizettem a gondozónak, hogy nekem és Robinnak hagyja nyitva a ketrecet. Amikor észrevettem egy ezüsthátú gorillát, ahogy zaklatja a többit meglepődtem. Hatalmasak voltak, nagy szemekkel. 10 000 dollárt kínáltam fel a férfinak, hogy hagyja nyitva a kaput, mert össze szerettem volna verni az ezüsthátú takonydobozt! Végül nem fogadta el az ajánlatom."


Tyson az évek múlásával kicsit megnyugodott, és már csak egy kutyát tart otthon, viszont vele még néha szokott árnyékolni, de csak viccből.

MIKE TYSON SIGNATURE BOB & WEAVE STILL ELUSIVE AT AGE 53; PUTS "PAWS" ON DOG MARS

Heavyweight legend Mike Tyson recently took to social media to show off some of his signature moves as he's staying busy in quarantine during these trying ti...

Forrás: thesun.co.uk
Borítókép: The Ring Magazine via Getty Images

Videók