Tyson nem zárja ki, hogy Fury vagy Joshua ellen is ringbe lép

Elgondolkodtató, hogy mire lenne képes Mike Tyson a mai nehézsúly "királyai" ellen.


A most 54 éves ökölvívó legenda nem volt hajlandó kizárni, hogy Anthony Joshua vagy Tyson Fury ellen ringbe lép a közeljövőben.

Az utolsó küzdelmét a hatodik menetben Tyson elbukta az ír Kevin McBride ellen, amit követően vissza is vonult a sporttól, arra hivatkozva, hogy ehhez már nincs gyomra. Iron Mike azonban újra motivált, és november 28-án egy jótékonysági kereteken belül ringbe lép Roye Jones Jr. ellen.

A viadal nyolc kétperces menetből fog állni, és sokan Tysont gondolják az esélyesebbnek a győzelemre. Ha sikerrel jár, akkor nem kizárt a Fury vagy Joshuával elleni küzdelme sem, hiszen állítólag Fury-nak korábban 10 millió fontot ajánlott fel az ESPN, hogy ringbe lépjen Tyson ellen. Iron Mike ezt mondta Jim Gray-nek:

"Ez újdonság lenne. A képességeimet figyelembe véve és ezt összevetve a világ legjobb nehézsúlyú bokszolóival, úgy gondolom, elgondolkodtató lenne egy ilyen összecsapás."

Tyson elárulta, hogy azért tér vissza, mert a "háború istenei" felélesztették szenvedélyét és szeretné bebizonyítani, hogy az életkor csak egy szám.

Sport365.hu - Egyetlen ember tudta megközelíteni Tysont a meccse előtt - Videó

Muhammad Ali volt amikor meglepte Mike Tysont az öltözőjében egy mérkőzés előtt, és hirtelen "A bolygó legrosszabb emberéből" egy rajongó lett. Az 54 éves Tysontól gyakran féltek, mert az ökölvívó az összecsapásai előtt egy hihetetlenül fenyegető aurát hozott létre az öltözőjében. De ez alkalommal Ali megszelidítette, akit Tyson nagy csodálattal fogadott.

Forrás: givemesport.com
Borítókép: MikeTyson/Instagram

Videók