Tyson megígéri, hogy újra harcolni fog: ezúttal jobb leszek

A legenda nem hagyja abba, ki ellen kellene a ringbe lépnie?


Mike Tyson megerősítette, hogy 2021-ben visszatér a ringbe. Az 54 éves bokszoló novemberben összecsapott Roy Jones Jr ellen, és ebben az évben is szeretne ringbe lépni.

"Igen, természetesen" - mondta Tyson egy Instagram Live során Patrick Mouratoglou teniszedzőnek, amikor azt kérdezték tőle, hogy 2021-ben szeretne-e többször szorítóba lépni - "Ígérem, ezúttal jobb leszek."

Sport365.hu - Mike Tyson nem tudta kiütni Roy Jones Jr.-t

Mindkét ökölvívó komolyan vette a felkészülést, hogy a legjobb formájukat hozhassák a Los Angeles-i ütközetben. Az 54 éves Tyson arra törekedett, hogy közel férkőzhessen 51 éves ellenfeléhez, és bevihesse a védjegyévé vált felütését, ami fénykorában sokszor a mérkőzés befejezéséhez segítette őt. Jones pedig a lábmunkájában bízott, hogy kimozogja a nagyobb ütőerővel rendelkező Tysont.

Visszatekintve a novemberi küzdelemre, Tyson örült annak, hogy ismét szorítóba lépett, annak ellenére is, hogy végül egyikük sem nyert.

"Érdekes volt. Nagyon jól éreztem magam, magabiztos voltam és azt éreztem, hogy újra meg tudom csinálni, képes vagyok rá."

Tyson kontra Holyfield?

Ha van egy küzdelem, amelyet a nosztalgikus bokszrajongók újra meg akarnak nézni, az Tyson Evander Holyfield ellen. Holyfield már kihívta Tysont egy harmadik küzdelemre, és az amerikai bunyós számára ez egy jó motiváció lehet, hogy bosszút álljon az első két mérkőzésükért.


Fotó: MikeTyson/Instagram

Forrás: marca.com
Borítókép: MikeTyson/Instagram

Videók